Pytlick henter Mette Tranborg ind i EM-lejren

Louise Burgaards sygdom har fået Jan Pytlick til at hente Mette Tranborg til Ungarn som gardering.
Håndboldlandstræner Jan Pytlick har lørdag aften hentet den unge venstrehåndsskytte Mette Tranborg til EM-lejren i Debrecen.
Håndboldlandstræner Jan Pytlick har lørdag aften hentet den unge venstrehåndsskytte Mette Tranborg til EM-lejren i Debrecen. Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Håndboldlandstræner Jan Pytlick har lørdag aften hentet den unge venstrehåndsskytte Mette Tranborg til EM-lejren i Debrecen, hvor hun ankommer søndag.

Tranborg er indkaldt som en konsekvens af, at en virus lørdag tvang Louise Burgaard til at sidde over, da Danmark besejrede Polen med 28-19 i mellemrunden.

- Tranborg kommer til Debrecen som gardering, og det er aftalen, at hun ikke umiddelbart skrives ind i turneringen, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

Hvis Tranborg skal i kamp, skal en anden spiller skrives ud af truppen, og den beslutning skal tages senest klokken 9.00 på kampdagen.

Foreløbig håber Pytlick, at Louise Burgaard bliver frisk nok til at kunne være med i Danmarks næste kamp, der spilles mandag aften mod Ungarn.

Der er altså ingen garanti for, at 18-årige Tranborg får slutrundedebut, selv om hun nu sætter kurs mod Ungarn.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.