PSG-ejer kræver mere vildskab fra velopdragne fans

Rigmanden Nasser Al-Khelaifi, der ejer PSG, savner vildere fans, som bakker holdet endnu mere op.
Zlatan Ibrahimovic og resten af PSG-spillerne fortjener bedre opbakning fra fansene, mener klubbens ejer.
Zlatan Ibrahimovic og resten af PSG-spillerne fortjener bedre opbakning fra fansene, mener klubbens ejer. Foto: Lionel Cironneau/AP

Der mangler vildskab og opbakning fra lægterne, når Paris Saint-Germain med stjerner som Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani spiller på hjemmebane.

Det mener i hvert fald den rige PSG-klubejer, Nasser Al-Khelaifi.

- Vi har brug for mere atmosfære på stadion. Nogle gange er vores fans lidt for velopdragne, siger Al-Khelaifi til avisen Le Figaro.

Derfor sender han en klar opfordring til tilhængerne om at give mere af sig selv for de spillere, som ofrer sig nede på grønsværen.

- Vi giver vores tid, vores hjerte og vores passion for fansene. Jeg vil gerne have, at fansene konstant står bag os fra første til sidste minut, lyder det fra klubejeren.

PSG har været helt suveræn i den franske liga i år, hvor det indtil videre er blevet til 15 sejre og tre uafgjorte.

Det har sendt hovedstadsholdet med raketfart mod endnu et mesterskab. PSG har hele 17 point ned til rækkens nummer to, oprykkerne fra Angers, knap halvvejs i sæsonen.

I Champions League gik pariserne videre fra gruppespillet på en andenplads efter Real Madrid, og PSG skal i 1/8-finalen møde Chelsea.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.