Prostitueret advarer sugardatere: I sælger jer for billigt

Hold jer fra sugardating, lyder advarslen fra en rig top-prostitueret til unge piger.
Unge piger kan nemt få det indtryk, at det er helt normalt og problemløst at have sex med fremmede mænd for penge eller gaver. Men de risikerer at glide ind i en branche, der kan ødelægge dem, advarer top-prostitueret.
Unge piger kan nemt få det indtryk, at det er helt normalt og problemløst at have sex med fremmede mænd for penge eller gaver. Men de risikerer at glide ind i en branche, der kan ødelægge dem, advarer top-prostitueret. Colourbox (modelfoto)

Unge piger, der får kontakt med ældre mænd over nettet og har sex med dem mænd for gaver og penge, har været et tema i flere artikler i medierne de seneste uger.

Det får nu en af Danmarks rigeste prostituerede, der går under navnet Sarah Gold, til at advare unge piger mod at gå ind i branchen, og mod at tænke, at det her helt normalt og uproblematisk at have sex mod betaling. Det skriver Lokalavisen.dk.

Hun er selv glad for sit job som sexarbejder, men unge piger kan nemt springe ud i det uden at tænke sig om, hvis de får opfattelsen af, at det er helt normalt, siger hun. Uden modenhed, et støttende netværk og en stærk psyke kan man nemt komme galt af sted i prostitutionsbranchen, advarer Sarah Gold.

Samtidig sælger pigerne sig selv meget billigt i "sugardating", og det kan nemt føre til dårligt selvværd, siger hun.

En mand, der har benyttet sig af konceptet "sugardating", fortæller også til Lokalavisen.dk, hvordan nogle af de nystartede piger, han købte sex af, efter kort tid forandrede personlighed og blev mere kyniske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.