Promotor: Kessler millimeter fra topkamp

Mikkel Kessler skal med al sandsynlighed i ringen med den amerikanske bokser, Andre Ward.
- Jeg føler mig ret sikker på, at vi kan overtale Ward til kampen. Det har været en lang proces, men vi har aldrig været så tæt på, som vi er nu. Og nu er det op til Kessler, siger Kalle Sauerland.
- Jeg føler mig ret sikker på, at vi kan overtale Ward til kampen. Det har været en lang proces, men vi har aldrig været så tæt på, som vi er nu. Og nu er det op til Kessler, siger Kalle Sauerland. Nils Meilvang/Scanpix

Den amerikanske stjernebokser Andre Ward er angiveligt frisk på en ringkamp mod Mikkel Kessler på dansk jord, og nu er det op til den danske bokser, om han takker ja, siger Mikkel Kesslers promotor, Kalle Sauerland, til BT.

- Jeg føler mig ret sikker på, at vi kan overtale Ward til kampen. Det har været en lang proces, men vi har aldrig været så tæt på, som vi er nu. Og nu er det op til Kessler, siger han til BT.

Mikkel Kessler bebudede ellers et karrierestop søndag, men sagde samtidig i sit afskedsinterview, at boksere som Joe Calzaghe, Carl Froch og netop Andre Ward kunne få ham i ringen igen. Den 36-åriges bokser tre eneste nederlag.

Lukrativt

Særligt det økonomisk lukrative samarbejde mellem den danske mediekoncern, MTG, og amerikanske HBO gør revanchekampen meget realistisk.

Dermed mener Peter Nørrelund, sportschef i MTG, at kampen er så godt som sikret.

- HBO ønsker den her kamp. Og vi ønsker den. Andre Ward har brug for kampen. På den baggrund siger min erfaring mig, at der kan serveres en pakke med en kamp – oven i købet på Kesslers hjemmebane - som han får svært ved at sige nej tak til. Især fordi han jo selv har udtalt, at han ønsker at møde netop Andre Ward, siger han til BT.

Største kamp nogensinde

Ifølge sportschefen bliver kampen den største på dansk jord - nogensinde.

- Dette vil potentielt blive den største kamp i Danmark i historien - større end Brian Nielsen vs. Mike Tyson og større end Mikkel Kessler mod Carl Froch, siger han til BT.

Kampen er kommet i stand efter forhandlinger i Los Angeles med HBO og holdet bag Andre Ward.

Dermed er der lagt op til revanche fra det bitre nederlag i 2009.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.