Privatfly rammer kran og eksploderer

Ni mennesker er dræbt, efter at et privatfly fløj ind i en kran og eksploderede nær en lufthavn i Bahamas.
Privatflyet eksploderede i luften, efter at det fløj ind i en byggekran. Arkivfoto.
Privatflyet eksploderede i luften, efter at det fløj ind i en byggekran. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

Et religiøst overhoved i Bahamas har sammen med otte andre personer søndag mistet livet, da deres fly fløj ind i en kran kort før den planlagte landing i Bahamas' internationale lufthavn.

Præsten Myles Munroe er leder af en kristen menighed på Bahamas og var angiveligt på vej til en kirkekonference, hvor han skulle være vært. Med om bord på flyet var hans hustru og menighedens stedfortrædende leder, Richard Pinder. Derudover var yderligere en præst om bord på flyet med sin familie.

Ifølge politiet og luftfartsmyndighederne blev samtlige passagerer og besætningsmedlemmer dræbt i ulykken.

Privatflyet eksploderede i luften, efter at det fløj ind i en byggekran. Herefter styrtede flyet ned på en losseplads. Flyet havde været i luften over øgruppen i cirka en time, da ulykken skete klokken 22.10 søndag aften lokal tid.

Munroe var forfatter og leder af menigheden The Bahamas Faith Ministries, der er blandt de største kristne grupper i Bahamas med tusindvis af troende tilknyttet.

Luftfartsmyndighederne oplyser, at der nu vil blive sat en undersøgelse i gang, der skal klarlægge, hvordan ulykken kunne ske. Samtidig vil vragresterne blive undersøgt mandag.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.