Prinsesse vækker opsigt i billig kjole

Den lille prinsesse Charlotte har fået taget sine første solobilleder, og moderen, hertuginde Kate, har overrasket i kjolevalget.
Prins William og hertuginde Kates datter optræder for første gang alene på billeder. Og hun vækker opsigt.
Prins William og hertuginde Kates datter optræder for første gang alene på billeder. Og hun vækker opsigt. Foto: AP/Hertuginden af Cambridge/AP

Den lille prinsesse Charlotte er kun seks måneder gammel, og hun er allerede en populær figur i det britiske kongehus.

Det smilende barn er netop blevet fotograferet til sine første solobilleder nogensinde, og det var prinsessens mor, hertuginde Kate, der selv tog billederne på kongefamiliens landsted, Anmer Hall, i Norfolk.

Samtidig har det vakt stor opmærksomhed, primært for det positive, at prinsessens kjole viser sig at være ganske billig - i hvert fald i forhold til de eksklusive tøjmærker, de royale normalt iklæder sig.

Kjolen stammer nemlig fra en spansk producent, og den kan erhverves for 30 euro, hvilket svarer til omkring 225 danske kroner, lyder det fra det engelske blad Hello!.

Prinsesse Charlottes mor, hertuginde Kate, er selv kendt for at være en velklædt og mærkebevidst fashionista med et solidt tøjbudget, og nu spekulerer de engelske sladderblade i, om det i virkeligheden er prinsessens spanske barnepige, Maria Teresa Turrion Borrallo, der har stået for indkøbet af den omtalte kjole.

Den lille prinsesse lyder det fulde navn Charlotte Elizabeth Diana af Cambridge. Hun blev født i den 2. maj i år, og hun er det andet barn af prins William og hertuginde Kate, der allerede har prins George på to år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.