Prinsesse til salg: 850.000 for en cocktail

I anledning af World Childhood Foundations gallafest kan man socialisere sig med prinsesse Madeleine og samtidig donere penge.

For den nette sum af 850.000 svenske kroner - svarende til 665.625 danske kroner - kan du sammen med 11 venner sippe en drink med prinsesse Madeleine samt indtage en middag i nærheden af Hendes Kongelige Højhed.

Pengene lander dog ikke ned i prinsessens håndtaske, men går derimod til World Childhood Foundation, som er stiftet af hendes mor, dronning Silvia.

Det er et af de tilbud, som man kan købe i forbindelse med velgørenhedsorganisationens gallafest, som bliver afholdt i New York 16. september for at hylde de privatpersoner eller virksomheder, som kæmper for børns rettigheder, skriver Expressen.

- Vores mål er at få en verden, hvor børn kan vokse op uden vold. I år ærer vi blandt andre tenoren Andrea Bocelli for sit arbejde i Haiti og den Oscar-vindende skuespiller Forest Whitaker for arbejdet mod, at børn rekrutteres som børnesoldater, siger World Childhood Foundations udviklingschef, Tessa Chermiset, til den svenske avis.

Hvis man ikke har råd til at spendere de 850.000 på det såkaldte diamantbord, kan man også købe alt fra selve middagen med dertilhørende underholdning for 8000 svenske kroner til en VIP-pakke, der foruden middag og underholdning også består af såkaldte VIP-cocktails i samvær med prinsessen for 21.000 svenske kroner, skriver Expressen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.