Prinsesse klæder sig ud til Halloween

En af de yngre svenske prinsesser klædte sig i weekenden ud i anledningen af Halloween.
Prinsesse Madeleine klædte sin datter ud som mariehøne til Halloween.
Prinsesse Madeleine klædte sin datter ud som mariehøne til Halloween. Foto: Fredrik Sandberg/AP

Zombie, græskar eller heks.

Der var mange udklædnings-valgmuligheder i den netop overståede uhyggelige Halloween-weekend. Flere børn har løbet nabolaget rundt, er blevet skræmt af entusiastiske voksne og har fået mavepine af al det indsamlede slik.

Det er efterhånden blevet en del af ethvert barns opvækst - og bare fordi man er prinsesse, skal man ikke gå glip af oktoberuhyggen. Derfor havde den svenske kongefamilie også pyntet op med græskar og uhygge.

Det skriver Hello! Magazine.

Flere små piger kigger langt efter prinsessekostumet i legetøjsforretningen og sætter håret, så den guldbelagte stof-krone kan klemmes ned til ørerne. Men den svenske prinsesse Leonore havde for en gangs skyld lagt prinsessekjolerne til side og havde i stedet et andet kostume på.

For prinsessens mor, Madeleine, havde i stedet stylet den knap toårige tumling i et mariehøne-sæt. Mere præcist i en rød og sort flæsekjole, røde strømpebukser, sorte laksko og to sorte antenner på et pandebånd.

Madeleine delte et billede af den udklædte prinsesse på Facebook og skrev "En glædelig og sikker Halloween fra Leonore".

Det er første gang, at Leonore har fejret Halloween, og næste år kan hun måske se frem til at klæde sin seks måneder gamle lillebror, prins Nicolas, ud også. Der kommer hvert fald ikke til at være mangel på børn at lege med i den svenske kongefamilie, for både prinsesse Victoria og prinsesse Sofia er gravide og føder inden næste Halloween.

Se billedet af Leonore som mariehøne her: https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden/photos/pb.196508567153255.-2207520000.1446468957./669143579889749/?type=3&theater

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.