Prinsesse i sorg: Mister sin trofaste ven

Den svenske prinsesse Madeleine har desværre måtte sige farvel til sin trofaste ven igennem mange år, der ikke kunne reddes under sin sygdom.
Prinsessen har mistet sin elskede hund.
Prinsessen har mistet sin elskede hund. FOTO: Scanpix

Mange fans af det svenske kongehus har de seneste måneder undret sig over, hvorfor Madeleine ikke har haft følgeskab af sin ellers så trofaste Jack Russell-terrier Zorro.

Den kære hund har fulgt Madeleine i næsten tykt og tyndt de sidste mange mange år, men nu er vovsen gået til de evige jagtmarker, skriver Billed-Bladet.

Det er den, fordi den er død, fortæller det svenske hof over for Svensk DAMtidning:

Zorro blev desværre syg, og prinsesse Madeleine måtte derfor tage den svære beslutning at aflive ham, fortæller hoffets kommunikationsmedarbejder Ulrika Näsholm til Svensk DAMtidning.

Et vemodigt farvel

Det svenske hof vil ikke oplyse, hvornår Zorro præcis er blevet aflivet. Men det har uden tvivl været et hårdt farvel for prinsessen.

Hun fik hunden af sin eks-forlovede Jonas Bergström i 2006, og de to har, modsat kæresteparret som senere splittede op under en masse virak, haft stor gavn af hinanden.

Prinsesse Madeleine tog da også hunden med sig, da hun siden flyttede til New York og mødte sin nuværende mand Chris O'Neill, og de to blev ofte set spadserende rundt i storbyen med den kære lille vovse, som nu altså ikke er mere.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.