Prinsesse fejres med bog om sig selv

Når britiske prinsesse Charlotte fylder 1 år, vil hun få en særlig gave af en forfatter. En eventyrlig bog om sig selv og sin familie.
Hertuginde Kate og prins Williams datter, prinsesse Charlotte, får en helt speciel gave af en singaporeansk forfatter, når hun fylder 1 år til maj.
Hertuginde Kate og prins Williams datter, prinsesse Charlotte, får en helt speciel gave af en singaporeansk forfatter, når hun fylder 1 år til maj. Foto: John Stillwell/AP

Den britiske prinsesse Charlotte får en meget personlig gave af den singaporeanske forfatter David Seow, når hun den 2. maj 2016 kan fejre sin allerførste fødselsdag.

Forfatteren har nemlig skrevet børnebogen "Et royalt eventyr", som vil blive udgivet i forbindelse med fødselsdagen. Det skriver HELLO! Online.

Handlingen udspiller sig i London, hvor forfatteren selv har boet. På bogens forside er hele den royale familie ude at gå i naturen, og David Seow elsker byen, som de skal på eventyr i, fortæller han.

- Og selvfølgelig skal prins George, prinsesse Charlotte og familiens hund Lupo være med i bogen. Det ville ikke være et royalt eventyr uden dem, siger David Seow til HELLO! Online.

Forfatteren beskriver sig selv som stor fan af kongehuset, og det har han været siden han var dreng. Derfor er det ikke første gang, han skriver en bog om de royale.

I 2012 udgav han bogen "En dag med hertuginden", som handlede om hertuginde Kate og prins Williams besøg i Singapore.

"Et royalt eventyr" bliver udgivet på engelsk hos Epigram Books i april.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.