Prinsesse får kærlighedserklæring efter salg

Prinsesse Madeleine og er lykkedes med at sælge sit tidligere hjem i New York. Det får ejendomsmægleren til at sende en speciel hilsen.
Prinsesse Madeleine er gift med investeringsmanden Chris O'Neill. Sammen har parret to børn.
Prinsesse Madeleine er gift med investeringsmanden Chris O'Neill. Sammen har parret to børn. Foto: Calle Andersson / Ibl Bildbyrå/IBL BILDBYRÅ

Det er nu omtrent et år siden, den svenske prinsesse Madeleine og manden Chris O'Neill rykkede teltpælene op og forlod deres lejlighed i New York til fordel for et hjem i London med deres lille familie.

Men selv om det umiddelbart skulle være populært at bo i en lejlighed, som en prinsesse har ejet, har salget af parrets forhenværende hjem trukket ud. Ind til nu.

Den svenske ejendomsmægler Fredrik Eklund, som prinsesse Madeleine og hendes travle husbond har hyret til at stå for salget, meddeler nu på det sociale medie Instagram, at lejligheden er solgt. Det skriver det svenske medie Expressen.

- Min karriere har flere markante milepæle, men i dag har jeg opnået en ny, vigtig en, skriver Fredrik Eklund på Instagram.

Han tilføjer, at han tidligere har solgt luksushjem for flere kendte. Men det kongelige salg er helt specielt for stjerne-mægleren.

- I dag tilføjede jeg en speciel kongelig familie til min kundeliste. Jeg kan bekræfte: I dag har vi lukket handlen af den svenske prinsesse Madeleines lejlighed i New York, skriver ejendomsmægleren.

Fredrik Eklund retter samtidig en stor tak til prinsessen, fordi hun turde overlade den vigtige handel til ham. Og derefter blev han endda mere personlig:

- Tak for at være en ven. Tak for at være så smuk og fantastisk. Jeg elsker dig, Madeleine Bernadotte, og tillykke med det fantastiske salg, skriver han.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neills nu forhenværende hjem i New York består af en to-værelses lejlighed med køkken, der blev udbudt til den nette sum af 17,5 millioner svenske kroner - svarende til lidt mere end 13 millioner danske kroner.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.