Prinsesse erkender blankt: Jeg har aldrig lavet mad til min mand

Den svenske prinsesse Madeleine indrømmer på tv, at hun ikke er en gennemført husmor.
Prinsesse Madeleine deltog også ved uddelingen af Nobelpriserne torsdag i Stockholm.
Prinsesse Madeleine deltog også ved uddelingen af Nobelpriserne torsdag i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg/AP

Den svenske prinsesse Madeleine kom med en lidt overraskende indrømmelse, da hun deltog i det svensk-norske tv-program "Skavlan" sammen med tv-kokken Jamie Oliver og sangerinden Adele.

- Jeg må indrømme, at jeg aldrig har lavet mad til min mand. Jeg er en elendig husmor, afslørede den 33-årige prinsesse, skriver det norske Se og Hør.

Det er dog ikke bare dovenskab, der gør, at den svenske prinsesse ikke bevæger sig så meget ud i køkkenet. Hun brugte nemlig også lejligheden til at smide lidt ros til sin mand, Chris O'Neill, som også deltog i programmet.

- Chris er en fantastisk kok. Jeg har ikke lyst til at gå ud i køkkenet, når han laver mad, for det er hans domæne, roser prinsessen.

Sammen har det royale par datteren Leonore på et år og sønnen Nicolas på bare seks måneder. Og de to børn lider altså ingen nød, selv om deres mor ikke er så velbevandret i køkkenet.

Den svenske vært på programmet, Fredrik Skavlan, lod dog ikke den svenske prinsesse slippe så let, og han spurgte ind til hvilken ret hun kunne tænke sig at debutere med i det kongelige køkken.

- Svenske kødboller, lød det prompte fra den leende prinsesse, ifølge Se og Hør.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.