Prinsesse er klar til hotdog-konkurrence

Prinsesse Marie skal mandag overvære en række kokkes kamp om at vinde titlen for årets bedste hotdog.
Prinsesse Marie kunne tidligere på året fejre sin 40-års fødselsdag.
Prinsesse Marie kunne tidligere på året fejre sin 40-års fødselsdag. Foto: Lars Krabbe/Polfoto

Duften af stegte pølser og alverdens tilbehør vil kilde i prinsesse Maries næsebor, når hun mandag aften skal overvære en vaskeægte hotdog-konkurrence.

Kokke fra verden over er kommet til Danmark for at dyste om titlen som årets "Top Dog", og den danske prinsesse skal drysse lidt royalt stjernestøv over konkurrencen, som afholdes under Copenhagen Cooking & Food Festival.

Konkurrencen er en del af arrangementet "Top Dog Charity", og der er sandsynligvis rig mulighed for, at prinsessen kan smage på de fantasifulde hotdog-kreationer. Gæsterne kan i hvert fald købe de mange hotdog og samtidig støtte velgørenhed.

Prinsesse Marie deltager som protektor for den københavnske madfestival, og blandt andet japanske, engelske, norske og engelske kokke vil kæmpe for at imponere den danske prinsesse - og ikke mindst dommerne.

Det tyder også på, at prinsessen, der i år kunne fejre sin 40-års fødselsdag, er glad for mad, og hun har blandt andet tidligere på året indviet Danmarks første butik med overskudsvarer, der hedder WeFood.

For to år siden spiste prinsessen sig som dommer igennem et hav af fiskefrikadeller under madfestivalen Copenhagen Cooking for Kids.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.