Prinsesse er hædersgæst ved New York-galla

Prinsesse Madeleine deltager som hædersgæst i den årlige takkegalla i New York, der afholdes af World Childhood Foundation.
Prinsesse Madeleine er igen i år klar til at deltage i den årlige takkegalla i New York for organisationen World Childhood Foundation.
Prinsesse Madeleine er igen i år klar til at deltage i den årlige takkegalla i New York for organisationen World Childhood Foundation. Foto: Jonas Ekstromer/AP

I september vil flere kendisser valfarte til gallaaften i millionbyen New York, og denne gang vil prinsesse Madeleine igen være med som hædersgæst.

Den årlige Thank You-galla, der afholdes af organisationen World Childhood Foundation, løber nemlig af stablen den 16. september, og den svenske prinsesse har ikke planer om at misse begivenheden igen i år.

- Sidste år missede hun det, fordi hun havde en lille baby at passe, siger Joanna Rubenstein, direktør i organisationen, til den svenske avis Expressen, og henviser til, at prinsessen sidste sommer netop var blevet mor til sit andet barn.

Formålet med den store gallafest er at takke personer eller virksomheder, der har gjort en ekstraordinær indsats for børn verden over.

Men det er en dyr fornøjelse af deltage i begivenheden, der donerer alt overskuddet til det velgørende formål, skriver Expressen. De dyreste borde koster mere end 600.000 danske kroner, og med i den pris kan man måske få lov til at sidde til bords med en vaskeægte prinsesse.

Det er prinsesse Madeleines mor, dronning Silvia, der stiftede velgørenhedsorganisationen, og mens prinsesse Madeleine boede i New York sammen med sin mand, Chris O'Neill, var hun også dybt engageret i det velgørende arbejde.

Organisationen World Childhood Foundation støtter over 100 forskellige projekter verden over med særligt fokus på udsatte børn.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.