Prinsepar: Vi vil ikke kende barnets køn

Den svenske prins Carl Philip og hans hustru, prinsesse Sofia, glæder sig til at blive forældre.
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia, der blev gift ved et storslået sommerbryllup i juni, glæder sig til at møde deres kommende søn eller datter.
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia, der blev gift ved et storslået sommerbryllup i juni, glæder sig til at møde deres kommende søn eller datter. Foto: JONAS EKSTROMER/AP

Der er en sød hemmelighed, der venter på at lade sig afsløre for den svenske prins Carl Philip og hans gravide Sofia. Parret har nemlig besluttet, at de ikke vil kende kønnet på deres kommende barn inden fødslen.

Det fortæller de under et kort møde med amerikansk presse under deres ophold i New York. Det skriver magasinet People.

- Det skal være en overraskelse. Det føles skønt, sagde prinsesse Sofia til en journalist, der fangede parret på vej fra lufthavnen i Newark ind til New York City.

Den 36-årige Carl Philip, der skal være far for første gang, afslørede desuden, at han har taget imod forældre-råd fra sine søstre, kronprinsesse Victoria og lillesøster prinsesse Madeleine.

- Ja vi har haft en snak. Men jeg vil ikke komme yderligere ind på, hvad de sagde til mig, sagde prinsen kort.

De to royale turtelduer planlægger at tilbringe et par dage i New York på en privat miniferie, inden de vil returnere til Sverige for at genoptage deres officielle pligter. Det fortæller talsmand for det svenske hof Margareta Thorgren til magasinet.

Hun bekræfter desuden, at prinsesse Sofia fløj direkte til New York fra Sydafrika, hvor hun har været på arbejde med en af sine velgørenhedsprojekter "Project Playground".

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia venter deres første barn til april næste år. Kronprinsesse Victoria, som er gravid med sit andet barn, skal ligeledes være mor til foråret. Hun er sat til at føde i marts.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.