Prinsepar sender romantisk julekort: Se det her

Storbritanniens prins Charles og hertuginde Camilla ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår på et romantisk, privat foto af parret.
Prins Charles og hertuginde Camilla giftede sig i 2005.
Prins Charles og hertuginde Camilla giftede sig i 2005. Foto: Joe Castro/AP

I 2005 flettede prins Charles og hertuginde Camilla julehjerterne sammen og giftede sig ved et romantisk bryllup.

Her 10 år efter lyser kærligheden stadig ud af den 67-årige tronarving og hans 68-årige hustru, viser prinseparret på deres julekort for 2015, som kongehuset har delt på sin officielle Instagram-profil.

- Her er et smugkig på prinsen af Wales' og hertuginden af Cornwalls officielle julekort. Billedet blev taget af en ven under Deres Kongelige Højheders sommerferie i Skotland, skriver Clarence House til det søde billede, hvor parret storsmilende har slynget armene om hinanden.

På den modsatte side af billedet står parrets julehilsen med rød skrift:

- Ønsker dig en meget glædelig jul og nytår.

Ifølge avisen Hello! Magazine var billedet egentligt til parrets private fotoalbum, men de var så vilde med det, at det skulle være portrættet på årets julekort.

Når det britiske kongehus skal fejre jul i år, bliver der er et sæt ekstra hænder til at nå hele rundt om juletræet. Prins Charles fik sit andet barnebarn, da hertuginde Kate fødte sin og prins Williams datter, prinsesse Charlotte, i maj.

Se det søde billede her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.