Prinsens eks taler ud: Det var sindssygt

Chelsy Davy dannede i en årrække par med britiske prins Harry, men mediepresset var hårdt at håndtere for den unge kvinde.
Chelsy Davy og prins Harry har stadig en nær relation efter deres brud.
Chelsy Davy og prins Harry har stadig en nær relation efter deres brud. Foto: Richard Dawson/AP

I juni udkom der et eksklusivt interview med prins Harrys ekskæreste, Chelsy Davy, og nu er der offentliggjort flere detaljer fra interviewet med avisen Sunday Times.

Tidligere kom det frem, at 30-årige Davy "altid vil være gode venner" med prinsen, men forholdet har ikke altid været en dans på roser, afslører hun.

Parret fandt sammen i 2004 og brød med hinanden i 2010 efter seks års heftig romance, der konstant var genstand for mediernes opmærksomhed.

- Det var så intenst - vanvittigt, skræmmende og ubehageligt, beskriver Davy i interviewet.

- Jeg syntes, det var meget vanskeligt at være i, når det var rigtig slemt. Jeg kunne ikke håndtere det. Jeg forsøgte bare på at være normal. Det var forfærdeligt, siger hun åbenhjertigt.

Da parret brød med hinanden i 2010, var medieopmærksomheden så stor, at hun flygtede tilbage til sit afrikanske hjemland, Zimbabwe.

- Folk tog billeder af mig, når jeg gik på natklub og vraltede hjem klokken 04 om morgenen, men aldrig når jeg stod tidligt op for at gå på arbejde.

- Det var så sindssygt, og det var også derfor, jeg tog tilbage til Afrika. I dag er det roligt, og tingene er fine. Jeg elsker at nyde livet, men jeg vil gerne opnå en masse ting og være meget ambitiøs, lyder det fra den jurauddannede Davy.

I dag er Chelsy Davy og prins Harry stadig så nære, at hun var med til hans 30-års fødselsdag på Kensington Palace i 2014 og blandt bryllupsgæsterne, da prins Harrys storebror, prins William, giftede sig med sin dengang borgerlige kæreste, Kate Middleton, i april 2011.

Efter bruddet med Davy fandt prins Harry sammen med den britiske jetsetter Cressida Bonas, men de gik fra hinanden i 2014, og den i dag 31-årige prins fortalte i foråret, hvor svært det er at finde kærligheden på grund af medierne.

- Alle har ret til et privatliv. Desværre er der ingen skelnen mellem offentligt og privat længere. Ærlig talt har jeg ikke haft mange muligheder for at tage ud og møde den rette, sagde prins Harry til Sunday Times i maj.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.