Prins William hepper på Kasper Schmeichel

William er kæmpe fan af det engelske fodboldhold Aston Villa, men han håber, at den helt store overraskelse, Leicester City, bliver mester.
Fodboldelskeren prins William ses her med det engelske fodboldforbunds formand, Greg Dyke.
Fodboldelskeren prins William ses her med det engelske fodboldforbunds formand, Greg Dyke. Foto: Ben Stansall/AP

Det er ingen hemmelighed, at prins William er en stor fan af engelsk fodbold og ikke mindst Birmingham-traditionsklubben Aston Villa, som prinsen har holdt med siden sin barndom.

Men Aston Villa ligger helt i bunden af den bedste engelske fodboldrække, og derfor har prinsen kastet sin kærlighed på årets gigantiske overraskelse, Leicester City, som ligger nummer et, og som helt sensationelt ser ud til at blive engelsk mester foran alle de største klubber.

- Jeg håber inderligt, at Leicester vinder, sagde prins William til en stor middag med resten af det engelske fodboldforbund, som han har været præsident for i ti år. Det skriver The Telegraph.

Ifølge fodboldforbundets bestyrelsesmedlem Ian Lenagan, er prinsen, lige som så mange andre fodboldelskere, blevet imponeret over den uventede overraskelse fra Leicester, der har Kasper Schmeichel på mål, og som ser ud til vinde det engelske mesterskab for første gang nogensinde.

- Han føler, at det vil være godt for fodbolden. At det vil være skønt for sporten, forklarede Lenagan om Williams nylige sympati for Leicester City.

Til gengæld kunne bestyrelsesmedlemmet ikke holde sig fra at mobbe prinsen og dennes oprindelige favoritklub, Aston Villa, der ser ud til at rykke ud af den bedste engelske række, Premier League.

- Prinsen er nok mere bekymret om udsigten til Championship (den næstbedste række, red.) fra sit eget synspunkt, sagde Lenagan.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.