Prins vil ikke presse sin søn

Selv om prins William glæder sig til at tage sin etårige søn, George, med til fodboldkampe, mener han, at den lille prins stadig er for ung.
Prins William glæder sig til den dag, han kan tage sin lille søn med til en fodboldkamp.
Prins William glæder sig til den dag, han kan tage sin lille søn med til en fodboldkamp. Foto: Alastair Grant/AP

Som præsident for det engelske fodboldforbund, FA, er det nødvendigt at interessere sig for spillet.

Det må man sige, at prins William i den grad gør. Og passionen for boldspillet er en ting, som den britiske prins gerne vil dele med sin etårige søn George, når han bliver lidt ældre.

Det skriver The Telegraph.

- Jeg ved ikke helt, hvornår jeg kan tillade mig at tage ham med til en fodboldkamp. Den må jeg lige vende med fruen derhjemme. Han er også kun 22 måneder gammel, så det er måske lidt tidligt, siger han.

Selv er prins William fan af Birmingham-klubben Aston Villa, og han ville elske, hvis hans søn i fremtiden også kommer til at holde med dem.

- Selvfølgelig skal han holde med det hold, han bedst kan lide. Men hvis det er Aston Villa, er det fantastisk, forklarer han.

Lørdag får prins William måske mulighed for at overrække FA-Cup trofæet til sin yndlingsklub, når han som FA-præsident er med til prisoverrækkelsen, efter Arsenal og Aston Villa har mødt hinanden i den traditionsrige finalekamp.

Se interviewet med den fodboldglade prins lige her: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/prince-william/11636327/Prince-William-Ill-have-to-ask-the-missus-before-taking-George-to-football.html

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.