Prins underviser skolebørn i vilde dyr

Storbritanniens prins William er i øjeblikket i Vietnam, hvor han skal deltage i en konference om handel med vilde dyr.

Prins William er rejst østpå og befinder sig i øjeblikket i Vietnam, hvor han er på officielt besøg for at deltage i en konference om bekæmpelse af ulovlig handel med vilde dyr.

Selv om prisen har et tætpakket program, satte han tid af til at besøge Hong Ha-skolen i landets hovedstad, Hanoi, onsdag.

Det skriver Hello! Magazine, der har taget en række billeder af prisens visit.

Hong Ha er en af de vietnamesiske skoler, der har specialiseret sig i at inkorporere viden om beskyttelse af dyrelivet i undervisningen.

Prins William snakkede med de lokale skoleuniformsklædte elever om vigtigheden af at bevare dyrebestanden og læste derefter højt fra bogen "Jeg er et næsehorn", beretter avisen.

Da den fremtidige konge af Storbritannien havde læst op for de små otteårige poder, spurgte han dem, hvad de mente om at beskytte dyrelivet.

Da skoleklokken ringede ud, tog den 34-årige kommende tronarving videre i sit besøg i den vietnamesiske hovedstad og svingede forbi gaden Lan Ong Street, hvor der ligger mange butikker, der sælger naturmedicin.

Noget naturmedicin bliver lavet af næsehornshorn og af knogler fra tigere, fordi det af nogle menes at have medicinske egenskaber. Sælgere på Lan Ong Street er dog imod den opfattelse, og det snakkede de lokale og prinsen blandt andet om.

Foruden at sætte fokus på bekæmpelse af ulovlig handel med vilde dyr har prinsen også hilst på den vietnamesiske statsminister som en del af sit todages visit, der slutter fredag.

Besøget i Vietnam er prins Williams første besøg i det sydøstasiatiske land nogensinde. Allerede fredag vender prinsen snuden hjem til Storbritannien og fru hertuginde Kate og parrets to royale rollinger, prins George og prinsesse Charlotte.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.