Prins stjal Barack Obamas hjerte

Efter besøget hos den britiske kongefamilie fastslår præsident Barack Obama, at prins George var en af de vigtigste grunde til hans besøg.
Prins George stjal Obamas hjerte, da han genert hilste på præsidenten iført sit nattøj.
Prins George stjal Obamas hjerte, da han genert hilste på præsidenten iført sit nattøj. Foto: Pete Souza/AP

I løbet af de seneste dage har internettet været spækket med billeder, hvor den 2-årige prins George, iklædt sin pyjamas, hilser på den amerikanske præsident, Barack Obama, og førstedamen, Michelle Obama.

Og det lader til, at den generte prins har gjort et stort indtryk på præsidentparret.

Efter sit besøg hos den britiske kongefamilie holdt præsident Obama en tale, hvor han i høj grad udtrykte sin begejstring for prins William og hertuginde Kates søn.

Ifølge det britiske medie Hello! Magazine fortalte præsidenten blandt andet med et smil på læben, at prins George var en af de vigtigste grunde til det britiske besøg.

- Jeg gætter på, at I alle ved, hvorfor jeg egentlig kom til England i denne uge. Intet kunne stoppe mig fra at ønske dronningen tillykke med fødselsdagen, eller møde George, som var enormt sød, siger den amerikanske præsident i sin tale ifølge Hello! Magazine.

Hertuginde Kate og prins William havde inviteret præsidentparret til en afslappet middag på Kensington Palace, hvor prins George angiveligt skulle have fået lov til at overskride sin sengetid med hele 15 minutter, så parterne kunne mødes.

Se billeder fra mødet mellem præsidentparret og prins George her: https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/723601140080861184

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.