Prins slår britisk rocklegende til ridder

Helt uden at ryste på hånden erstattede prins William tirsdag sin bedstemor og slog rocklegenden Rod Stewart til ridder.

Tirsdag var en stor dag for den aldrende rocklegende Rod Stewart.

Her blev han tilkendt den største royale ære, man kan ønske sig, da han blev slået til ridder på Buckingham Palace, skriver BBC.

Ceremonien blev foretaget af prins William, der helt uden at ryste på hænderne afløste sin bedstemor, dronning Elizabeth, svingede sværdet over rockstjernens 71-årige skuldre og gjorde ham til Sir Roderick.

- Vi talte om musik, og han sagde: "Det er fedt, at du stadig klør på", og jeg svarede: "Det er jeg nødt til - jeg har otte børn", lød det vittigt fra den nyslåede ridder om mødet med prins William ifølge BBC.

- Han lykønskede mig med min lange karriere - og jeg fortalte, hvor glad det her gjorde mig. Jeg ville ønske, min mor og far kunne have været her til at se det, tilføjede rockstjernen.

Ridder-ceremonien blev til gengæld overværet af sir Rod Stewarts kone, Penny Lancaster, og stjernens to yngste børn, Alastair og Aiden.

Traditionen tro blev sir Rod Stewarts kommende ridderskab meldt ud for at markere dronning Elizabeths fødselsdag i juni. Her løftede dronningen samtidig sløret for de andre 1.148 personer, der i år modtager ordner og ridderskaber for deres ærværdige arbejde for Storbritannien.

Se Rod Stewarts Instagram-billede fra ceremonien her: https://www.instagram.com/p/BLb52wchmV9/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.