Prins sender brev til sørgende forældre

Et sørgende forældrepar modtog et dybfølt brev fra prins Harry, efter de mistede deres femårige søn.
Prins Harry sendte et hjerteskærende kondolencebrev til et forældrepar, der lige havde mistet deres femårige søn.
Prins Harry sendte et hjerteskærende kondolencebrev til et forældrepar, der lige havde mistet deres femårige søn. Foto: Lukas Coch/AP

Et dybt ulykkeligt forældrepar fik sig noget af en overraskelse, da et brev fra prins Harry dumpede ind ad brevsprækken.

Forældrene havde i begyndelsen af juni mistet deres femårige søn, Carson Hartley, der længe havde været dødeligt syg.

Prins Harry havde mødt Carson til en prisuddeling sidste år, og han kunne ikke glemme den syge, men glade dreng. I brevet udtrykker prinsen sin dybeste sorg og medfølelse over forældrenes forfærdelige tab. Det skiver Hello Magazine.

- Jeg er så ked af at høre de tragiske nyheder. Carson gjorde et stort indtryk på mig til WellChild prisuddelingen sidste år med sit varme smil og sine kram. Han udviste så stor en glæde, og han var så positiv på trods af de udfordringer, han mødte. Carson var en vidunderlig ung dreng, og jeg er glad for, at jeg fik chancen for at møde ham, skriver prins Harry i brevet.

Prins Harry og Carson mødtes til en prisuddeling for foreningen WellChild, der hjælper syge unge og deres familie. Her overrakte prinsen den glade dreng en pris for at være et inspirerende barn.

Den unge dreng blev født 13 uger for tidligt og led af en lungesygdom, hjertedefekt og knoglesygdomme. Den femårige dreng nåede dog at gøre et stort indtryk på en masse mennesker, heriblandt britiske prins Harry.

- Mit hjerte bristede af stolthed. Jeg græd. Det var en bittersød fornemmelse, men det reflekterer bare den person, som vi troede Harry var, da vi mødte ham første gang. Han er så sød og så ægte. Jeg kunne slet ikke tro, at han havde husket Carson, siger moderen, Kirsty Hartley, til Liverpool Echo.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.