Prins pludseligt udfordret i sværdduel

Under sit besøg i Oman blev prins Harry tirsdag udfordret til en sværdkamp af en arabisk sværddanser, og prinsen af Wales takkede ja.
Prins Harry er tilsyneladende dygtig med et sværd i hånden.
Prins Harry er tilsyneladende dygtig med et sværd i hånden. Foto: Matt Dunham/AP

Som Afghanistan-veteran er han vant til at holde et våben i sin hånd.

Alligevel havde prins Harry nok ikke forventet, at hans besøg i det mellemøstlige sultandømme Oman ville ende med, at han skulle duellere mod en lokal sværddanser i en fægtekamp. Men det skete altså, skriver Daily Mail.

Tirsdag besøgte prinsen Nizwa Fort, der er et stort slot i Oman. Her mødte han en gruppe lokale mænd, som udøvede en traditionel sværddans, der kaldes rahza.

En af sværddanserne, 60-årige Mohammed Moussa, udfordrede den 30-årige ungkarl til en duel, og da prinsen accepterede, fik han udleveret både et sværd og et skjold.

Dog nåede duellen aldrig at blive hverken blodig eller farlig, da de to mænd tydeligvis sloges for sjov. Både Moussa og den rødhårede brite smilte og grinede nemlig under hele fægtekampen.

Prins Harry besøgte Oman i tre dage, og torsdag rejser han videre til Abu Dhabi, hvor han skal deltage i en velgørende polokamp.

Se videoen af den sværdkæmpende prins her: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2840531/He-s-clown-prince-Harry-jokingly-challenges-media-sword-fight-meeting-traditional-dancers-Omani-fort.html#v-3899538622001

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.