Prins om søn: Han er alt for forkælet

Lille prins George blev fejret godt og grundigt på sin fødselsdag. Den unge prins blev alt for forkælet, fortæller hans far med et smil
Prins George fyldte fredag tre år, og den lille prins blev forkælet i stor stil, fortæller hans far.
Prins George fyldte fredag tre år, og den lille prins blev forkælet i stor stil, fortæller hans far. Foto: Matt Porteous/AP

Der var noget at fejre fredag i det britiske kongehus, da prins George fyldte tre år. Og den lille purk blev da også fejret i stor stil.

Det fortæller hans far, prins William, der også beretter, at den lille prins kunne boltre sig i gaver, og at han blev alt for forkælet.

Det skriver Hello Magazine.

Det var i anledningen af prins Williams og hertuginde Kates besøg i byen Portsmouth, i forbindelse med sejlkonkurrencen America's Cup, at prins William søndag fortalte, at hans søn havde fået alt for mange gaver.

Prins William blev spurgt, hvad hans førstefødte havde fået i fødselsdagsgave og svarede:

- Hvad han fik til sin fødselsdag? Det fortæller jeg ikke. Han fik for mange ting. Han er alt for forkælet, jokede prins William. Prinsen fortalte også, at prins George endnu ikke har nogen interesse i både.

Prins George fyldte tre år i fredags, og i dagens anledning offentliggjorde det britiske kongehus en række fotos af den lille prins på kongehusets officielle Twitter-profil.

Her takkede hertuginde Kate og prins William for de mange fødselsdagshilsner, som de havde modtaget på vegne af prins George.

Se billeder af fredagens fødselsdagsbarn her:

https://twitter.com/KensingtonRoyal

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.