Prins og Spice Girl hænger ud til Formel 1

Lørdag var Prins Harry og Geri Halliwell sammen, da de overværede kvalifikationen til årets sidste Formel 1-grandprix i Abu Dhabi søndag.
Under sit besøg i Abu Dhabi fik prins Harry brugt tid med sin 12 år ældre veninde Geri Halliwell.
Under sit besøg i Abu Dhabi fik prins Harry brugt tid med sin 12 år ældre veninde Geri Halliwell. Foto: Felipe Dana/AP

Han var 10, og hun var 22, da de mødtes for første gang. Siden er der gået omkring 20 år, men venskabet holder stadig mellem den britiske prins Harry og den tidligere Spice Girl, Geri Halliwell.

Og lørdag mødtes de to venner i Abu Dhabi, hvor de sammen overværede kvalifikationen til sæsonens afsluttende Formel 1-grandprix.

Det skriver Hello! Magazine.

Prins Harry stod på tribunen for at heppe på den britiske racerkører Lewis Hamilton, mens den tidligere Spice Girl var til stede, fordi hun er forlovet med Christian Horner, som er chef for Red Bulls Formel 1-hold.

Tidligere på ugen brugte prinsen og sangerinden også tid sammen, da de begge deltog i et stort middagsselskab i de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, hvor venneparret og Halliwells forlovede sad ved samme bord.

Og Ginger Spice, som hun var kendt som i Spice Girls-dagene, havde kun rosende ord tilovers for sin royale bordherre.

- Jeg har set ham vokse op, og det er fantastisk at se, hvad han gør med sit liv. Det hele er for en god sag, og jeg synes, at han er en fantastisk ambassadør med en smuk sjæl og et stort hjerte, siger hun.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.