Prins i "rørende" redningsaktion for lille dreng

Prins William, der selv er far til to, ved hvordan man allerbedst kan trøste et barn, der er bange og ked af det.
Prins William er populær i jobbet som redder og helikopterpilot.
Prins William er populær i jobbet som redder og helikopterpilot. Foto: Scanpix/arkiv

En lille dreng, der var døden nær på grund af noget så uskyldigt som en peanut, fik i stedet sit livs oplevelse, da han blev hentet af en redningshelikopter i Little Dunmow i Essex.

Det skriver magasinet Hello!, der har talt med den lille drengs mor. Drengen, Luke Sawyer, havde spist en snack, der indeholdt peanuts, og gik dernæst i anafylaktisk chok på grund af en allergisk reaktion.

Hun fortæller, at det var den britiske prins William, der sammen med sine kolleger var ansvarlig for redningsaktionen, og her tog prinsen initiativ til noget, der endte med at gøre den frygtelige nærdødsoplevelse til et knap så skræmmende minde for drengen.

Prins William gjorde nemlig sit for at muntre drengen op. Ud af en blå plastikhandske fik den fingernemme prins nemlig lavet et ballondyr til den treårige dreng, og han havde endda malet et ansigt på dyret med en sprittusch, fortæller moren til Hello!

- Vi syntes, at det var en meget rørende ting, prins William gjorde, for det fik ham virkelig til at koncentrere sig om noget andet, siger hun om sin lille søn.

- Han ville ikke slippe ballonhandsken igen, han fik den endda med i seng.

Prins William arbejder cirka 80 timer om måneden som helikopterpilot.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.