Prins Henriks sygdom gør nær ven bekymret

Entertaineren Eddie Skoller er nær ven med prins Henrik og bekymret over prinsens influenza. Prinsen må være meget syg, mener Skoller
Prins Henrik kan ikke være ved sin hustrus side under de mange festligheder, der holdes for hende i anledningen af hendes 75 års fødselsdag. Han er blevet syg.
Prins Henrik kan ikke være ved sin hustrus side under de mange festligheder, der holdes for hende i anledningen af hendes 75 års fødselsdag. Han er blevet syg. Foto: SCANPIX arkiv

Den normalt ret sjove entertainer Eddie Skoller er alvorlig, når talen falder på hans gode ven prins Henrik.

Kongehuset meddelte i går, at prins Henrik er ramt af influenza og for syg til at deltage i de festligheder, der i dag og i morgen holdes i anledning af dronning Margrethes 75 års fødselsdag.

Eddie Skoller siger til BT, at prinsen må være meget syg. For prins Henrik er meget glad for sin hustru - og glad for at feste, fortæller Skoller til BT. Dog understreger han, at han ikke har talt med den sengeliggende prinsgemal.

Jeg er bekymret for ham og ønsker ham rigtig god bedring siger Skoller til BT.

Eddie Skoller var i 2012 med til at overraske dronningen i DRs koncerthus. I anledning af hendes 40-års regeringsjubilæum havde han sat musik til prins Henriks digt 'Udødelig lidenskab'.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.