Prins Henrik på Rigshospitalet

Prinsgemalen er blevet undersøgt på Riget i går.
Prins Henrik var på Rigshospitalet for at få foretaget "nogle undersøgelser".
Prins Henrik var på Rigshospitalet for at få foretaget "nogle undersøgelser". Foto: SCANPIX arkiv

Den 80-årige prins Henrik, der i sidste uge var sendt til tælling af en influenza-lignende sygdom, er tilsyneladende stadig ikke helt frisk. Prinsen var i går, torsdag, til undersøgelse på Rigshospitalet, skriver Ekstra Bladet.

Kongehuset bekræfter overfor avisen, at prinsgemalen aflagde Riget et besøg for at "få foretaget nogle undersøgelser". Men kongehusets informationschef Lene Balleby ønsker ikke at kommentere på, hvilke undersøgelser der er tale om. Det betragter man i kongehuset som en privatsag.

Nogle af Ekstra Bladets læsere så prinsen, da han i en bil med en privatchauffør bag rattet forlod Riget ved 13-tiden. Prinsen sad med sin højre arm ud ad det åbne bilvindue, og på hans håndryg sås et stort plaster. Hvilken kan tyde på, at han har haft indlagt et drop i en blodåre i håndryggen, konkluderer Ekstra Bladet.

Efter hospitalsundersøgelsen blev Henrik kørt til Fredensborg i Nordsjælland, hvor dronning Margrethe havde opholdt sig dagen igennem. Hun forlod dog ifølge Ekstra Bladet slottet klokken 16.15.

Prins Henrik har i den seneste tid skabt stor opstandelse, fordi han først var for syg til at deltage i de mange arrangementer, der i sidste uge blev holdt for dronningen i anledning af hendes 75 års fødselsdag - hvorefter han rejste på forlænget weekend i Venedig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.