Prins Henrik og Birthe Kjær klar til festival: Tunø får fint besøg

Birthe Kjær og band står på scenen til årets Tunø Festival lørdag aften.
Prins Henrik fyldte 82 år 11. juni og fejrede dagen med venner og sin franske familie på hjemegnen i Frankrig.
Prins Henrik fyldte 82 år 11. juni og fejrede dagen med venner og sin franske familie på hjemegnen i Frankrig. Foto: Scanpix/arkiv

Hvis årets Tunø Festival bliver udsolgt vil der være 2.000 publikummer på plads til den 30. udgave af den lille hyggelige festival.

Og en af de 2.000 gæster vil være prins Henrik. Han har nemlig meldt sin ankomst og vil på festivalen blive hædret med et æresmedlemskab, skriver DR.

Den bilfri Tunø ligger fint i læ mellem Samsø og den jyske østkyst ud for Odder og tæller til dagligt knap 120 beboere.

Topnavne

Festivalen åbner i dag, men på lørdag står et af dansk-poppens prominente navne på scenen i den bedste tid. Klokken 19.30 vil Birthe Kjær og hendes Feelgood Band nemlig spille op til fællessang og dans på plænen.

Af andre store navne er Dodo & The Dodos, det fremadstormende kopi-band Bryan Adams Tribute, Djämes Braun og måske festivalens højdepunkt for elskere af klassisk rock, det roste og internationalt anerkendte danske band Queen Machine. Bandet spiller kopinumre så tæt på originalen Queen, som havde afdøde Freddy Mercury som frontfigur, at det nærmest er som at være til stede i 1970'erne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.