Prins Henrik kunne ikke dy sig: Se flyveturen i ny tivoliforlystelse

Selv om Prins Henrik har rundet de 80 år, er han ikke bange for at kaste sig ud i forlystelserne i Tivoli. Det beviste han onsdag.
Prins Henrik i Tivolis nye forlystelse Fatamogana.
Prins Henrik i Tivolis nye forlystelse Fatamogana. Foto: Scanpix arkiv

Tirsdag kunne Tivoli i København endelig klippe snoren over og officielt åbne den nye forlystelse Fatamorgana efter flere års arbejde, og denne nyhed var ikke gået prins Henriks næse forbi.

Prinsen, der var i Tivoli i en anden forbindelse, dukkede således pludselig op ved forlystelsen, der i forbindelse med åbningen for offentligheden, havde besøg af den danske presse.

Selv om prinsen, der ved årsskiftet meddelte, at han ikke længere i samme omfang vil deltage i officielle pligter med sin hustru, dronning Margrethe, har rundet de 80 år, er han tydeligvis ikke bange for at kaste sig ud i de vilde forlystelser.

I Fatamorgana bliver gæsterne hejst mange meter op i luften, før turen går rundt og rundt i enten en familievenlig gondol eller med benene hængende frit ud over kanten.

Efter turen i Fatamorgana, hvor prinsen dog tog den familievenlige udgave af forlystelsen, var smilet bredt.

- Jeg kommer igen og prøver den med mine børnebørn, sagde prins Henrik.

Men han havde åbenbart ikke fået nok kriller i den royale mave, for kort tid efter satte han sig op i Monsunen. Herefter måtte prinsen sidde og hvile sig lidt på en bænk, før han blev hentet af sin chauffør.

Skal, skal ikke? Foto: Scanpix 

Skal! Foto: Scanpix  

Hvor der er vilje, er der vej. Selvom han har rundet 80 år, er prinsen stadig i hopla. Foto: Scanpix

 Klar til afgang! Foto: Scanpix

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.