Prins Harry: Jeg er en dårlig onkel

Den britiske prins synes selv det er for dårligt, at han ikke mødte op til prinsesse Charlottes barnedåb.
Prins Harry ses her under et tidligere besøg i Lesotho, som ligger i det sydlige Afrika.
Prins Harry ses her under et tidligere besøg i Lesotho, som ligger i det sydlige Afrika. Foto: Chris Jackson/AP

Prins Harry har i øjeblikket travlt med at lære, hvordan man redder verdens truede dyr. Under sin rundrejse i Afrika bliver han nemlig undervist i, hvordan man bedst bevarer blandt andet næsehorn i den afrikanske natur.

Men man kan som bekendt ikke være to steder, og den lærerige rejse i Afrika har betydet, at den britiske prins ikke kunne deltage i sin niece prinsesse Charlottes barnedåb hjemme i England.

- Hvor er jeg bare en dårlig onkel! Jeg burde virkelig være der. Men i dag er jeg her, og det er her, jeg gerne vil være, jokede den 30-årige prins ifølge Mail on Sunday under en samtale med de ansatte, som arbejder for bevarelsen af truede dyr i Sydafrika.

Og mon ikke han er lovligt undskyldt af kongefamilien for at fortsætte sit vigtige arbejde med at sætte fokus på bevarelsen af de truede dyr.

Under besøget spurgte de frivillige medarbejde også ind til prinsens kærlighedsliv, og de var i særdeleshed interesserede i, om han også var omgivet af sine sikkerhedsvagter, når der var romantik i luften.

- Vi spurgte ham, hvordan det er, når han er sammen med en kæreste. Er de der så også? Harry svarede "Ja desværre, mere end nogensinde. Men jeg ved, hvordan man håndterer det", fortæller Simson Uri-Khob, som er direktør i organisationen Save The Rhino ifølge Hello! Magazine.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.