Prins Harry hylder veteraner på vej til OL

Den britiske prins sender varme hilsner til de veteraner, der skal deltage i de Paralympiske Lege i Rio.

Den britiske prins Harry har selv tjent sit land i krig, og måske netop derfor har han et stort hjerte for krigsveteraner - og ikke kun de britiske af slagsen.

I hvert fald skorter prins Harry ikke med roserne over for de sårede krigsveteraner, der i øjeblikket er på vej til Rio de Janeiro i Brasilien for at deltage i de Paralympiske Lege. Det skriver det britiske kongehus på det sociale medie Instagram.

- I har trænet hårdere end nogensinde, men kampen for at nå mållinjen bliver ikke let. Det ved I bedre end nogen andre, lyder det i prinsens hilsen til de 11 veteraner fra fem forskellige nationer, som er på vej mod Rio.

De 11 veteraner har tidligere deltaget i Invictus Games - et multisportsstævne for syge, sårede og skadede veteraner og soldater. Og nu er de altså også blevet udvalgt af deres hjemlande til at repræsentere dem ved de Paralympiske Lege.

En ære, som prins Harry har den dybeste respekt for, lyder det i Instagram-opslaget.

- Sæt pris på dette øjeblik, for I får mulighed for at tjene jeres land igen. Tag alle klapsalver og atmosfæren ind, men vigtigst af alt: Hav det sjovt, lyder det fra prinsen.

Åbningsceremonien for de Paralympiske Lege afholdes onsdag den 7. september.

Læs hele prinsens Instagram-opslag her: https://www.instagram.com/p/BJ-t3cGgXwT/?taken-by=kensingtonroyal

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.