Prins gruer for kærligheds-granskning

Der er ikke meget privatliv i forhold til ens kærlighedsliv, når man er prins. Det fortæller prins Harry i et nyt interview.
Prins Harry fortæller, at det er svært at have et forhold, når opmærksomheden fra medier og offentligheden er enorm. Arkivfoto.
Prins Harry fortæller, at det er svært at have et forhold, når opmærksomheden fra medier og offentligheden er enorm. Arkivfoto. Foto: Jonathan Brady/AP

Der følger opmærksomhed med, når man besidder titlen som prins i Storbritannien.

Det erkender prins Harry i et nyt interview med Sunday Times ifølge People Magazine, og opmærksomheden er ikke altid lige let at håndtere, fortæller han.

Den 31-årige prins fortæller til mediet, at han gruer for den offentlige granskning og opmærksomhed, som de piger, han måtte tale med i offentligheden, må udholde.

- Hvis eller når jeg finder en kæreste, vil jeg gøre mit yderste for at sikre, at hende og jeg kan nå til et punkt, hvor vi faktisk er komfortable med hinanden før den massive invasion, der uundgåeligt kommer til at ske ind i hendes privatliv, fortæller prins Harry.

Men det er ikke den eneste bekymring, som bliver udløst af pressens og offentlighedens massive opmærksomhed på prinsens privatliv, fortæller han.

- Den anden bekymring er, at hvis jeg bare taler med en pige, er den person pludselig min kone, og folk vil banke på hendes dør.

Det er dog arbejdslivet og ikke kærlighedslivet, der i øjeblikket optager ham.

- Jeg sætter ikke arbejdet før idéen om familie, ægteskab og den slags. For at være fair så har jeg ikke haft så mange muligheder for at gå ud og møde folk. I øjeblikket er mit fokus rigtig meget på arbejde, lyder det fra britiske prins Harry.

Prins Harry har offentligt stået frem med to forhold. Det første var forholdet til Chelsy Davy, og parret var sammen on-and-off fra 2004 til 2011.

I 2012 stod prins Harry frem med sit forhold til britiske Cressida Bonas. Det forhold varede i to år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.