Prins fejrer fødselsdag med balloner og børn

Da den engelske prins Charles i weekenden fyldte 67 år, blev det fejret på ægte børnefødselsdags-manér i Australien.
Den engelske prins Charles bad om et minuts stilhed til ære for ofrene i Paris under sin fødselsdagstale.
Den engelske prins Charles bad om et minuts stilhed til ære for ofrene i Paris under sin fødselsdagstale. Foto: Sabine Albers/AP

Det er ikke hver dag, at en kronprins fylder 67 - og derfor skulle den engelske prins Charles også fejres med manér på sin store dag. Det skriver Hello! Magazine.

Men med 18.800 kilometer fra resten af den kongelige familie, fejrede prinsen dagen sammen med sin kone, hertuginde Camilla, og 600 gæster i Perth, Australien.

Her er prinsen nemlig på et længere officielt besøg, og han valgte altså også at fejre sine 67 år her.

Festen var arrangeret af Colin Barnett, der er leder og premierminister af Western Australia, og hans hustru Lyn. Blandt de hundredvis af gæster var blandt andet 24 børn, der deler fødselsdag med prinsen, og de fik dermed et kongeligt strejf på deres egen fødselsdag.

Måske inspireret af den barnlige glæde var der også flere underholdningsindslag på aftenen, blandt andet ansigtsmalere og ballonkunstnere. Men blandt grin og fødselsdagssang, var der også tid til tårer. For prinsen bad nemlig de mange gæster om at dele et minuts stilhed for ofrene i de blodige angreb i Paris.

Dagen efter festen tog prins Charles og hertuginde Camilla hjem til Storbritannien igen - solbrændte efter seks dage sydpå.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.