Prins drager på tur for dronningen

Prins Harry skal repræsentere dronning Elizabeth, når han i november rejser rundt i Caribien.

Der er varmere himmelstrøg i vente for britiske prins Harry, som snart skifter gråvejret i Storbritannien ud med solskin.

I slutningen af november drager prinsen nemlig til Caribien, hvor han i 14 dage skal repræsentere sin farmor, dronning Elizabeth.

På et billede, som er lagt på det sociale medie Instagram, afslører det britiske kongehus, at prinsen skal besøge hele syv lande på sin tur på vegne af dronningen, der i år kan fejre sin 90-års fødselsdag.

Besøget skydes i gang den 20. november, og det første stop bliver østaten Antigua og Barbuda, der i år kan fejre, at det er 35 år siden, at den blev selvstændig.

Det er ikke første gang, at den nu 32-årige prins besøger Caribien. I 2012 besøgte han ifølge Hello! Magazine også regionen på vegne af dronningen, og han ser frem til at vende tilbage.

- Prins Harry har mange særlige minder fra sit seneste besøg, hvor han blev mødt med den varme, venlighed og fornemmelse for sjov, der er så naturlig i denne region, udtaler en talsperson fra Kensington Palace ifølge teksten på Instagram.

Prins Harry er den yngste af prins Charles og afdøde prinsesse Dianas to sønner. Hans storebror, prins William, er dermed foran ham i arvefølgen.

Se Instagram-billedet her: https://www.instagram.com/p/BL_KIu3BioG/?taken-by=theroyalfamily

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.