Prins blev overfaldet med kys af tilskuer på 1. række

En 21-årig australier kom helt tæt på den populære engelske Prins Harry under et besøg i Sydney.
Engelske prins Harry fik mere end bare et kindkys af den 21-årige australier, Victoria McRae.
Engelske prins Harry fik mere end bare et kindkys af den 21-årige australier, Victoria McRae. Foto: Dean Lewins/AP

Herhjemme husker mange nok historien om den ukendte australske pige Mary Donaldson, der forelskede sig i en dansk prins og giftede sig til titlen som kronprinsesse.

En lignende historie kan være under opsejling i det britiske kongehus, efter at prins Harry torsdag besøgte Operahuset i Sydney i Australien.

Blandt de mange fremmødte australiere skabte særligt én pige opsigt i forreste række. 21-årige Victoria McRae havde medbragt et skilt med ordene "gift dig med mig, prins Harry - sidste chance".

Og da prinsen nåede til Victoria McRae, tog hun bestik af situationen, fortæller hun til Daily Mail.

- Han lod mig kysse ham på kinden, men jeg valgte i stedet for at udnytte situationen. Resten er historie, fortæller hun om kysset, der efterlod prins Harry forlegen.

- Det var fantastisk. Vi er som skabt for hinanden, og jeg synes virkelig, at der er masser af kemi mellem os, fortæller en tydeligt glad Victoria McRae til Daily Mail.

Prins Harry har den seneste måneds tid været udstationeret ved militæret i Australien, mens besøget i operahuset markerede afslutningen på det ophold.

Det var en overrasket prins, der blev mødt af en stor gruppe mennesker i Sydney.

- Jeg troede, at vi ville blive mødt af omkring 10 personer, så dette er en fantastisk mulighed for sige tak til folk. De (australierne red.) har virkelig fået mig til at føle mig hjemme under mit besøg, siger prins Harry til Daily Mail.

Da han blev spurgt til det famøse kys, svarede den rødhårede prins kækt:

- Jeg fik mange flere end bare et enkelt kys.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.