Presset tv-ansat: Rasende Løkke river vores sminkeskur ned

Lars Løkke Rasmussen var tilsyneladende rasende over at skulle svare på spørgsmål om sin troværdighed i et valgprogram på TV2, skriver Ekstra Bladet på baggrund af interne mails mellem de ansatte.
Hvad stiller man op med en Løkke, der sprutter af raseri i sminkerummet? Det forsøgte de ansatte på TV 2 at finde ud af. Løkke selv afviser, at han var i dårligt humør.
Hvad stiller man op med en Løkke, der sprutter af raseri i sminkerummet? Det forsøgte de ansatte på TV 2 at finde ud af. Løkke selv afviser, at han var i dårligt humør. Keld Navntoft / Scanpix

Hvad gør man som tv-medarbejder, hvis der sidder en rasende statsministerkandidat i sminkerummet lige inden han skal på direkte tv?

Det måtte en flok ansatte på TV 2 News forholde sig til onsdag aften lige inden Lars Løkke Rasmussen (V) skulle medvirke i programmet Krydsild, skriver Ekstra Bladet. Avisen er kommet i besiddelse af en mailudveksling mellem ansatte og chefer, der tyder på, at Løkkes humør gav en del udfordringer:

- Jeg ved, der er pres på i den situation, vi står i, hvor en statsministerkandidat er ved at rive vores sminke-skur ned i raseri, og han i øvrigt er for sent på den, skriver en af de ansatte i en mail i forbindelse med stationens efterkritik.

Spørgsmål pillet af

Årsagen til Venstre-formandens dårlige humør i sminkelokalet var ifølge Ekstra Bladet, at han ikke ville svare på spørgsmål om sin lave personlige troværdighed. Efter hans spindoktor talte med TV 2-folkene, blev spørgsmålene slettet - og Løkke gik med til at deltage i programmet, skriver Ekstra Bladet.

Chefredaktør på TV2 News, Mette Østergaard, afviser imidlertid over for Ekstra Bladet, at tv-stationen lod sig presse til at slette spørgsmålet fra udsendelsen.

– Der opstår et tvivlsspørgsmål om rammen for interviewet med Lars Løkke Rasmussen og den aftale, der er indgået om interviewet. Det er ikke noget med, at vi lader politikere redigere vores udsendelser, siger Mette Østergaard til Ekstra Bladet.

"Sminkeskuret står der endnu"

Lars Løkke Rasmussen selv afviser, at han var rasende eller på nogen måde i dårligt humør i sminkerummet.

- Det kan vist ikke være et meget troværdigt øjenvidne, du har der. Sminkeskuret står der endnu, og jeg er i strålende humør og var det også hele dagen i går, siger han til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.