Blomsterberg chokerer: Stopper i bagedysten

- Jeg betaler for stor en pris med min krop, siger Mette Blomsterberg, der trækker sig som vært i det populære tv-program.
Mette Blomsterberg stopper som dommer i 'Den store bagedyst'.
Mette Blomsterberg stopper som dommer i 'Den store bagedyst'. Foto: Sanne Christophersen/DR.

Mette Blomsterberg er ikke med som dommer, når DR til efteråret sender den sjette sæson af det populære tv-program 'Den store bagedyst'. Det skriver dr.dk.

Den 46-årige konditor har været med fra programmets start i 2012, men hun fortæller ærligt, at det er blevet for stor en arbejdsbelastning for hende. Hun kan simpelthen mærke presset på sin krop.

- Jeg betaler for stor en pris med min krop og med min store indlevelse i tv-produktionen. Der er ubalance i mit system. Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen, siger Blomsterberg til dr.dk.

Optagelserne til programmet foregår i det jyske langt fra Blomsterbergs hjem i Nordsjælland. Og hun er ikke bare en vært, der træder til, når kameraerne bliver tændt. Hun er også en del af casting, programudvikling og udvikling af opskrifter. Det betyder mange arbejdsdage langt fra familien.

- Folk skal endelig ikke have ondt af mig, men jeg indrømmer, at det er en stor omkostning for mig at være meget væk hjemmefra. Jeg ved, at min mand og mine børn har det godt hjemme, og at der er styr på forretningen, men det handler om mig. Jeg føler afsavn, og jeg har bare brug for at lade op hjemme med hygge og stearinlys, når jeg har været væk på optagelser i mange dage, siger Mette Blomsterberg til dr.dk.

DR er ikke klar til at melde ud, hvem der skal afløse Blomsterberg som dommer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.