Preben er forsvundet: Kan få epilepsi-lignende anfald

Politiet leder efter den 57-årige Preben, der mandag formiddag gik fra sin hjemmeadresse i Fredericia, men ikke er vendt tilbage.
Preben lider af en sygdom, som giver ham kraftige epilepsilignende anfald, der kan gøre ham desorienteret.
Preben lider af en sygdom, som giver ham kraftige epilepsilignende anfald, der kan gøre ham desorienteret. Sydøstjyllands Politi

SIDSTE NYT: Preben er fundet i god behold, oplyser Sydøstjyllands Politi kl. 07.58.

 

I Fredericia leder politiet med hjælp fra Hjemmeværnet efter den 57-årige Preben.

Han gik mandag kl. 10.30 fra sin hjemmeadresse i centrum af Fredericia centrum, men er ikke vendt tilbage. Der er ikke tale om, at han var deprimeret eller lignende. Men ifølge en pressemeddelelse fra politiet lider Preben af en sygdom, som giver ham kraftige epilepsilignende anfald, der kan gøre ham desorienteret.

Politiet beder derfor byens borgere kigge efter manden i eksempelvis deres haver og udhuse - men også i byens rekreative områder.

Sydøstjyllands Politi beskriver Preben som: 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning, 57 år, med hvidt hår og hvidt fuldskæg. Da han forsvandt, var han iført blå jeans, mørkeblå blank jakke og grå kasket.

- Hjemmeværnet hjælper os, men vi vil også rigtig gerne have hjælp fra borgere i Fredericia til at søge efter Preben i baggårde, haver, parker og lignende, lyder politiets appel.

Hvis I ser Preben, kontakt da politiet på 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.