Power-par: Kronprinsesser indtager storby

Kronprinsesserne fra både Sverige og Danmark er rejst over Atlanten for at besøge FN's hovedkontor i New York.

Gaderne i den amerikanske storby New York City er kendt for at være travle og befærdede.

Til trods for de mange forskellige mennesker, der dagligt betræder byens fortove, kan New York City sjældent prale af at huse to skandinaviske kronprinsesse på samme tid.

Det er dog tilfældet i disse dage, hvor både Sveriges kronprinsesse Victoria og den danske kronprinsesse Mary besøger USA's mest folkerige by.

De skandinaviske prinsesser er dog langtfra rejst over Atlanten for udelukkende at tage på sightseeing og shoppe løs i de mange butikker. Begge kronprinsesser er nemlig i New York for deltage i flere debatter og arrangementer, som er arrangeret af FN i forbindelse med verdensorganisationens generalforsamling.

De royale medlemmers tilstedeværelse i den amerikanske by kan også ses på Instagram. Her har både det danske og svenske kongehuse lagt billeder op, der giver indblik i prinsessernes program.

På det danske kongehus' Instagram-profil kan man blandt andet se et billede af den 44-årige kronprinsesse sammen med CEO for Women Deliver-konferencen, Katja Iversen.

- Kronprinsessen har de seneste dage deltaget i en række arrangementer og møder i forbindelse med FN's Generalforsamling i New York, skriver det danske kongehus til billedet på det sociale medie.

Kronprinsesse Victoria rejser mod Sverige 23. september, hvorimod kronprinsesse Mary netop er vendt tilbage til Danmark.

Se Instagram-billederne her:

Danmark: https://www.instagram.com/p/BKoW4zHAsZN/

Sverige: https://www.instagram.com/p/BKn7WyBBmMc/?taken-by=kungahuset

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.