Postkort fra blogger: Nu skal vi vinde pokaler

Af Cliff Kaltoft
SE ALLE BLOGINDLÆG

UDSATTE LEGENE blev for alvor skudt i gang i forgårs under en stor og festlig åbningsceremoni.

Vi fik også startet de første idrætskonkurrencer. Langt de fleste af lejrens 1.300 deltagere vil i de næste dage været involveret i en eller flere aktiviteter. Idrætten kan så meget.

Den fjerner fokus fra problemerne og den giver os et særligt frirum, hvor alle andre tanker forsvinder. Og så er du en del af et hold, en del af et fællesskab, hvor følelsen af at være hægtet af eller sat udenfor forsvinder.

JEG TALTE med Peter Raagaard og Bianca Olsen fra Slagelse, som er med på lejren for anden gang.

- Vi blev kærester her sidste år, fortæller Bianca.

- Og i år fejrer vi så vores 1 års jubilæum sammen med børnene Emmely (10), Mischa (10), Marcus (9), Joanna (7) og Knirke (5).

- Vi skal deltage i alt det, vi kan nå, understreger Peter, - petanque, bordfodbold og rundbold.

- Vi breder et tæppe ud midt på pladsen, og forklarer børnene, hvor vi "bor". Og så går vi alle til og fra de mange forskellige aktiviteter og konkurrencer. Knirke er særlig stolt, for sidste år vandt hun en guldmedalje i børnenes bueskydningskonkurrence.

- Der var jeg kun fire år, fortæller hun.


Peter Raagaard og Bianca Olsen er taget på ferielejr sammen med deres børn. Privatfoto.

PETER ER en af de mange mennesker, som har givet sit stærke bidrag til vores kampagne om Den Gode Historie.

Peters historie handler blandt andet om et alvorligt stofmisbrug. Han har fået hjælp og været i behandling på Kongens Ø.

I dag har han været clean i to år. Børnene er stolte af deres far, og han er stolt af dem.

Der er mange pokaler at vinde.

Kærlig hilsen Cliff

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected].

Om Cliff Kaltoft

Cliff Kaltoft er sekretariatschef i Landsforeningen af VæreSteder (LVS). Gennem godt 20 år har han rådgivet skiftende regeringer om samfundets udsatte. LVS arbejder for at styrke socialt udsattes muligheder for forandring. Med kampagnen Den Gode Historie vil LVS indsamle 1000 positive vendepunktshistorier og derved illustrere, at det gode liv er opnåeligt med den rette hjælp - selv for de mest udsatte mennesker.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.