Populære tv-værter flytter sammen til nyt program

Faste TV 2 News-makkerpar skal lave nyt eftermiddagsprogram sammen.
Chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard, fortæller i en pressemeddelelse, at den nye eftermiddagsflade fra klokken 16 til 18 bliver et "nybrud i dansk nyhedsformidling".
Chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard, fortæller i en pressemeddelelse, at den nye eftermiddagsflade fra klokken 16 til 18 bliver et "nybrud i dansk nyhedsformidling". Foto: Scanpix/arkiv

De har sagt 'go' morgen' og serveret friske nyheder til TV 2 News' seere fra de tidlige morgentimer i knap fire år sammen. 

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev er det måske mest kendte værtspar fra TV 2 News morgentimer - men nu er det slut med at stå tidligt op for de to erfarne værter.

Værtsparret bliver flyttet til et nyt eftermiddagsprogram, fortæller værterne i opdateringer på det sociale medie Instagram:

"Efter knap fire år sammen som fast morgenpar, stopper Lasse og jeg med at være i Jeres fjernsyn så tidligt om morgenen. I stedet begynder vi på den nye eftermiddagsflade på TV2 NEWS med et nyt koncept, der bliver sat i søen den 2. januar. Stadig sammen. Det har været en fest. En tidlig fest. Og nu skal vi/jeg have et liv. Et liv, hvor jeg ikke skal i seng kl. 21.30. Senest. Tak fordi, I har set med. Tak for alle de søde beskeder, vi hver morgen har modtaget. I har godt nok været nogle kærlige og trofaste seere. Håber vi kan hive nogle af Jer med over på TV2 NEWS, nu vi ikke er på hovedkanalen mere," skriver hun.

Chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard, fortæller i en pressemeddelelse, at den nye eftermiddagsflade fra klokken 16 til 18 bliver et "nybrud i dansk nyhedsformidling".

- Efter nytår lancerer vi efter helt nyt nyhedsshow hver eftermiddag mellem klokken 16 og 18, hvor vi nørder, perspektiverer og diskuterer dagens nyhedshistorier samtidig med, at vi opdaterer live, live, live fra de vigtigste begivenheder og nyhedsscener, siger hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.