Populær TV2-vært: "Jeg er sååå teenageforelsket"

Cecilie Hother er 36 år – men helt teenageforelsket. Læs om hendes kæreste her.
Cecilie Hother med manden, der gør hende blød i knæene; kæresten  Thomas Gregers Honoré.
Cecilie Hother med manden, der gør hende blød i knæene; kæresten Thomas Gregers Honoré. Foto: SCANPIX arkiv

36-årige Cecilie Hother er vært på TV2 Fri, foredragsholder, smykkedesigner og blogger – og så er hun stormende forelsket.

Hun mødte faktisk kæresten Thomas Gregers Honoré, som er koncerndirektør i virksomheden Columbus, for fire år siden, da de begge cyklede til Paris for Team Rynkeby. Men de fandt ikke sammen lige med det samme.

- Det lykkes mig at gennemføre turen med den træning, man skulle have forinden, og ikke mere end det, for jeg har en virkelig travl hverdag. Jeg havde ikke regnet med hverken modvind, sidevind eller regn og kan med sikkerhed sige, at jeg ikke var nogen stærk rytter på turen. Det var Thomas til gengæld, og ham kom jeg til at cykle ved siden af – han motiverede mig og hjalp mig igennem, så vi lærte først og fremmest hinanden at kende på den måde, siger Cecilie Hother til træningsmagasinet MOVE.

Vil du kunne løbe 5 kilometer? Få et komplet løbeprogram på Femina.dk

Så smart er cykeltøj ikke

Hun fortæller også, at det bestemt ikke var udseendet, der spillede en afgørende rolle for de to på turen.

Se også:

- Cykeltøj er praktisk, men det er virkelig de færreste, der får fremhævet noget pænt i stram cykelbuks med ’ble’ og cykelhjelm – men det tænker du slet ikke på, når du sidder derude og tramper i pedalerne. Altså, da der var 400 kilometer tilbage, kunne jeg ikke mærke mit underliv, forklarer tv-værten.

På turen fik de to grundlagt et rigtig godt venskab, men det var først sidste sensommer, at de fandt sammen.

Camilla Ottesen har en særlig grund til at få trænet tre gange om ugen: Læs med her

Et godt menneske og sublim kæreste

Thomas inviterede Cecilie på date, og de har været kærester lige siden.

- Men det er svært at sige med en kort sætning, hvad jeg er faldet for. Jeg er simpelthen sååå forelsket – som en teenager! Efter vi havde sagt farvel til hinanden i morges, ringede han få minutter efter for at sige hej til mig, da han var på vej på arbejde. Sådan har vi det med hinanden lige nu. Han er ikke bare det bedste, men nok også det mest hele menneske, jeg har været sammen med. Vi er ikke altid enige, men han giver mig lyst til at være et bedre menneske, og så er han en fantastisk far til sine to børn på 15 og 17 år, et godt menneske og en sublim kæreste, siger Cecilie Hother og fortsætter de rosende ord:

- Han udfordrer og støtter mig, og jeg har aldrig troet, at kærlighed kunne være sådan her. Vi har begge hver vores karriere, men samtidig så er kærlighed også hårdt arbejde.. faktisk tror jeg, det er det hårdeste arbejde, vi kan få i vores liv. Man skal ikke negligere det arbejde. Hvis du tager kærligheden for givet, så forsvinder den. Derfor gør vi meget ud af at vise, at vi værdsætter hinanden – også vores forskelligheder – og forsøger at vokse sammen.

Redaktionen, FEMINA, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.