Populær tv-vært stopper: Det skal han lave i stedet

Den kendte DR-vært Martin Krasnik stopper som vært på Deadline.
Martin Krasnik er kendt for sin interviewstil i tv-programmet Deadline. Men efter sommeren er det slut.
Martin Krasnik er kendt for sin interviewstil i tv-programmet Deadline. Men efter sommeren er det slut. Foto: Scanpix / Arkiv

Han er kendt for sin konfronterende og til tider kontroversielle interviewstil i DR-programmet Deadline.

Men fra efteråret må seerne vinke farvel til værten Martin Krasnik. Han har nemlig fået nyt job, afslører han selv fra sin Facebook-profil.

"Jeg stopper på Deadline. Jeg elsker at lave tv, jeg elsker det især kl 2230 på DR2, men jeg er også meget glad for at skrive og lave avis. Og nu har jeg fået en fantastisk mulighed for at skrive (igen) for Weekendavisen, og det har jeg ikke kunnet sige nej til," skriver den 45-årige tv-vært under den humoristiske overskrift "Kraxit".

Krasnik har været vært på Deadline af flere omgange - første gang helt tilbage i 2003. Denne gang har han været der siden 2012. Men nu vender han altså tilbage til sit praktiksted, hvor hans karriere startede i 1994.

Seerne kan dog nyde den garvede journalist på skærmen frem til slutningen af august, oplyser han i Facebook-opslaget, som i løbet af en time allerede har høstet adskillige tusinde reaktioner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.