Populær tv-vært forlader DR

Det ærgrer Tina Müller, at DR Sporten flytter til Aarhus, for hun er enormt glad for sit arbejde og sine kollegaer.
Tina Müller følger kollegaen Peter Møller ud af DR. Begge har sagt nej til, at flytte med DR Sporten til Aarhus.
Tina Müller følger kollegaen Peter Møller ud af DR. Begge har sagt nej til, at flytte med DR Sporten til Aarhus. Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

I april Peter Møller, i går Søren Reedtz og i dag Tina Müller.

Udflytningen af DR Sporten fra København til Aarhus dræner mediet for kendte ansigter.

Til BT fortæller værten Tina Müller, at hun har mærket efter og fundet frem til, at det ikke vil fungere for hende at skifte hovedstaden ud med den jyske metropol.

- Og det er absolut ikke fordi, jeg ikke bryder mig om hverken Jylland eller Aarhus. Jeg har gået på Idrætshøjskole i Aarhus, så jeg kender byen som min egen bukselomme. Men mit liv, min familie og mit netværk er på Sjælland, og det er det, der har værdi for mig, siger Tina Müller til BT.

Hun stiller sig dermed op i en kø af opsigelser fra DR Sporten. 23 af 51 medarbejdere har sagt nej til at flytte med deres arbejdsplads til Jylland. Dermed er hun opsagt med sidste arbejdsdag i januar 2018.

- Det ærgrer mig inderligt, at DR har truffet beslutningen om udflytningen, for jeg er enormt glad for mit arbejde og mine kollegaer. Men lige nu er der ikke andet for end at opfylde mine opgaver, som jeg altid har gjort og så ellers se frem mod nye mål, hvad end det er i sportens verden eller noget helt andet, siger Tina Müller til BT.

Jens Jacob Juulsager vælger også København, mens Henrik Liniger har valgt at blive hos DR Sporten, skriver BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.