Populær tv-vært afslører: Sådan går det med bryllupsplanerne

Lisbeth Østergaard er ved at være klar til bryllup i sensommeren.
Lisbeth Østergaard har godt gang i bryllupsplanlægningen og har nu fået lagt bordplan til sensommerens bryllup.
Lisbeth Østergaard har godt gang i bryllupsplanlægningen og har nu fået lagt bordplan til sensommerens bryllup. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix/arkiv

Lisbeth Østergaard har travlt for tiden.

Dels er der godt gang i renoveringen af familiens nye hus, men i sensommeren skal den populære tv-vært og kæresten Ralf Christensen også sige ja til hinanden ved et stort bryllup. Og planlægningen går fremad, afslører hun nu.

- Brullupsplanerne går efter bogen. Jeg har lige lavet bordplan i dag. Det gik nemt, jeg troede, at det ville tage flere timer. Jeg havde klippet alle navnene ud i små stykker papir, så man kunne flytte rundt på navnene, siger Lisbeth Østergaard til Ekstra Bladet.

Lisbeth Østergaard har tidligere fortalt, at der er inviteret 85 gæster med til bords, når hun og manden skal fejre deres bryllup. Men det gjorde åbenbart ikke bordplans-kabalen sværere.

- Jeg lagde det nærmest som det skulle være. Jeg håber gæsterne bliver tilfredse. Haha. Der er altid nogen der bliver sure. Hver gang man træffer et valg, er der også et fravalg, siger Lisbeth Østergaard til Her & Nu.

Lisbeth Østergaard befinder sig i øjeblikket mellem to job. Hun er stoppet på TV 2's "Go' morgen Danmark" og skal lave tv på TV 3.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.