Populær tv-kok skal skilles

Manden bag restaurant Herman i det gamle Nimb er blevet skilt for anden gang
Det er anden gang, at Thomas Herman skal skilles. Første gang var det med den kvinde, han havde været sammen med, siden han var 18 år gammel.
Det er anden gang, at Thomas Herman skal skilles. Første gang var det med den kvinde, han havde været sammen med, siden han var 18 år gammel. Foto: Bjarke Bo Olsen/arkiv/Scanpix

Efter syv års ægteskab skal tv-kokken Thomas Herman skilles fra sin kone, Henriette Schnurre.

Det skriver HER&NU.

Den snart 40-årige kok er mest kendt fra tv-programmet Masterchef på TV3, og så er han drivkraften bag relanceringen af restaurant Nimb i Tivoli.

Selv kalder han skilsmissen for helt udramatisk.

- Vi er gået meget stille med dørene, og det var totalt udramatisk. Vi er stadig fulde af kærlighed til hinanden, men lever bare på to forskellige platforme. Jeg er meget væk og har mange bolde i luften, kærligheden er der stadig, men det er bare svært at få en hverdag til at fungere, siger han til HER&NU.

Parret har datteren Smilla på fem år.

Det er anden gang, at Thomas Herman skal skilles. Første gang var det med den kvinde, han havde været sammen med, siden han var 18 år gammel.

Thomas Herman har arbejdet på store gourmetrestauranter ude i verden, men er i de senere år blevet kendt på dansk tv.

Foruden Masterchef har han været medvært på DR1-programmet "Puk og Herman går i land" og "Mit livs måltid med Puk og Herman" sammen med Puk Elgård.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.