Populær politihund kæmper for livet i Nordjylland

I Nordjylland følger mange med i dramaet om den dygtige politihund Berta, der først stak af for så at blive kørt ned af en bil.
Berta er ligesom denne hund en sort labrador. Hun er 10 år gammel og god til sit job som narkohund. Vi håber, hun overlever.
Berta er ligesom denne hund en sort labrador. Hun er 10 år gammel og god til sit job som narkohund. Vi håber, hun overlever. Scanpix - arkivfoto

En kær og kløgtig sort labrador ved navn Berta er i fokus i Nordjylland. Berta er 10 år gammel og er en dygtig politihund med speciale i at finde narkotika. Vovsen har skabt overskrifter i de lokale medier, siden den i går stak af.

Berta tog ifølge nordjyske.dk flugten, da den sammen med politikommissær Henrik Jensen var ved Bratten Strand, hvor hunden skulle bruges i nogle optagelser til en tv-serie, som er ved at blive filmet i området.

Politikommissæren har fortalt, at et eller andet skræmte hunden, som stak af, da han åbnede buret, den sad i.

Benene er skadet

Berta blev efterfølgende blev efterlyst af politiet, og et hav af menneske har hjulpet med at lede, Og nu er hunden er nu fundet, oplyser Nordjyllands Politi ifølge nordjyske.dk.

Desværre er der sket noget tragisk. Berta er øjensynlig blevet kørt ned af en bil, og det er endnu uvist, om hendes liv står til at redde.

Hun er desværre kommet til skade med benene, formentlig er hun blevet påkørt, fortæller vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi til nordjyske.dk.

Berta skal nu tilses af en dyrlæge - der forhåbentligt kan redde den populære hund.

LÆS SIDSTE NYT OM BERTA - KLIK HER

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.