Populær brystbombe: Derfor har jeg været gift så længe

Hun har ikke bare været på den musikalske top i mange år, hun har også på næsten mirakuløs vis hold fast på den samme mand i 49 år og nu fortæller Dolly Parton, hvordan hun gør.
Dolly Parton fortæller, hvordan hun har holdt fast i sin mand i næsten 50 år - det handler om at leve en rar og rolig tilværelse.
Dolly Parton fortæller, hvordan hun har holdt fast i sin mand i næsten 50 år - det handler om at leve en rar og rolig tilværelse. Scanpix

Hun er kendt for sin store stemme, sin store bryster og sit store hår, men når hun er helt privat, så er hun slet ikke stor i slaget. Nærmest tværtimod og det er grunden til, at hendes ægteskab fungerer, fortæller hun til People.

LÆS OGSÅ: Kvinder med skrappe mødre får mere succes

- Jeg elsker at læse, jeg elsker at lave mad, jeg elsker at være sammen med min mand. Jeg tager mit afslapningstøj på, jeg kalder det mit babytøj, og så slapper vi bare af, siger sangerinden.

Hun blev gift med sin mand Carl Thomas Dean tilbage i 1966 og de har været sammen lige siden. Og det er blandt andet, fordi han forstår, at sangerinden har brug for at køre det simpelt og afslappende på hjemmefronten, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Sådan har I sex, uden at vække ungerne

Find en mand, der er god

Parret holder af at gøre hyggelige ting sammen, køre en tur og bare nyde livet uden glimmer, stjerner og vilde fester.

LÆS OGSÅ: Afsløret! Det lyver du om på din første date

Dolly Parton fortæller, at hendes mand hjælper hende med at holde fødderne godt plantet på jorden og så balancerer deres personligheder hinanden godt.

- De siger, at modsætninger mødes og det er sandt. Vi er fuldstændige forskellige, men det er det, der gør det sjovt. Jeg ved aldrig, hvad han vil sige eller gøre. Han overrasker mig altid, siger Dolly Parton.

LÆS OGSÅ: Av av: Derfor bliver dine tømmermænd værre og værre

Men vigtigst af alt er, at du skal finde dig en god mand, hvis du vil have et langt og godt ægteskab og sådan en har sangerinden fundet, synes hun:

- Dean er en god mand.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.